[PDF and VCE] Format Version for Free Thriamdigitomation Cisco 500-452 Dumps With Exam Questions Download

[PDF and VCE] Format Version for Free Thriamdigitomation Cisco 500-452 Dumps With Exam Questions Download

pass your 500-452 exam in 1 day with Thriamdigitomation. Thriamdigitomation 500-452 certification study guides. Thriamdigitomation – find all popular 500-452 exam certification study materials here. our expert team is ready to help you to get your certification easily. Thriamdigitomation goal is to help you get passed in all Thriamdigitomation certification exams first attempt. high pass rate and success rate.

Real questions from 500-452 free dumps. Download demo of 500-452 dumps to check the validity.

Question 1:

What is one example of a supported hypervisor on the network compute engine?

A. Red Hat KVM

B. VMware vSphere Hypervisor 5.1

C. CentOS qemu

D. VMware Workstation 10.0

Correct Answer: B


Question 2:

Which option can enhance traditional IP routing so that you can improve application performance on the WAN while increasing bandwidth efficiency?

A. Cisco PfR

B. Cisco NCE

C. NBAR

D. OLSR

Correct Answer: A


Question 3:

What is NBAR2, which is a component of Cisco AVC?

A. a classification engine that recognizes and classifies a variety of application protocols

B. a mechanism for WFQ

C. another name for Cisco IOS Flexible NetFlow

D. a mechanism for balancing traffic flow over multiple links

Correct Answer: A


Question 4:

Why has visibility into network applications become a problem for IT?

A. IT has no tools that can look inside an Ethernet packet.

B. New protocols are being used.

C. HTTP has become the primary transport protocol for most applications.

D. Visibility into applications is not an issue.

Correct Answer: C


Question 5:

Which two methods provide security with the Cisco IWAN solution? (Choose two.)

A. intrusion prevention device

B. Cisco CWS

C. Cisco PIX firewall

D. zone-based firewall

E. Cisco AVC

Correct Answer: BD


Question 6:

Which versatile, high-performance product provides up to three times better performance for IPsec on the ISR than without the product?

A. Cisco VPN ISM

B. Cisco NCE

C. Cisco NSE

D. Cisco ASA

Correct Answer: A


Question 7:

What should you do to increase availability and provide a separate failure domain?

A. Use the same MTU on all WAN paths.

B. Request a no-failure connection from your service provider.

C. Use a separate provider for each DMVPN network.

D. Use RIP as the routing protocol for all WAN paths.

Correct Answer: C


Question 8:

In Cisco PfRv2, what are two ways to monitor the utilization and quality of a network link? (Choose two.)

A. active

B. intrusive

C. passive

D. scripted

E. dynamic

Correct Answer: AC


Question 9:

In which way does Cisco PfRv3 passive monitoring work to ensure link quality?

A. by generating synthetic data of each application type and monitoring for any link issues

B. by generating generic synthetic data and monitoring for any link issues

C. by listening to all traffic on the link for any issues

D. by listening to application-specific traffic on the link and monitoring for any application link issues

Correct Answer: D


Question 10:

Why are application acceleration and bandwidth re-education key functions in the Cisco IWAN design?

A. to sell more Cisco WAAS appliances

B. to provide a higher level of application performance for mission-critical applications

C. to enable independence of the transport overlay

D. to ensure that voice calls are of the highest quality

Correct Answer: B


Question 11:

Which technology enables customers to virtualize WAN optimization resources by pooling them into one elastic resource?

A. Cisco Prime

B. Akamai

C. Cisco AppNav

D. virtualization

Correct Answer: C


Question 12:

On what is the Cisco security approach based?

A. attack lifecycle

B. first-hop security

C. the inability of cyber criminals to exploit zero-day vulnerabilities

D. deployment of traditional security architecture that eliminates cyber threats within a campus or branch

Correct Answer: A


Question 13:

Which cloud-based SAAS solution provides industry-leading security and control for the distributed enterprise?

A. Cisco CWS

B. LiveAction

C. Glue Networks

D. Microsoft Forefront

Correct Answer: A


Question 14:

What are the two simplest methods to give guest users access to the Internet? (Choose two.)

A. public DNS service

B. Cisco CWS tower

C. private DNS service

D. private CWS tower

E. FVRF for guest UIs

Correct Answer: AE


Question 15:

What alternative exists for propagating SGTs when network devices do not have hardware support for TrustSec?

A. SXP

B. SGACL

C. Cisco Discovery Protocol D. TrustSec Exchange Protocol

Correct Answer: A


Leave a Reply