Free Sharing Thriamdigitomation Updated Cisco 500-451 VCE and PDF Exam Practice Materials

Free Sharing Thriamdigitomation Updated Cisco 500-451 VCE and PDF Exam Practice Materials

online real Thriamdigitomation 500-451 exam review videos. Thriamdigitomation: best 500-451 certification material provider are cheapest in the market! Thriamdigitomation – pass all 500-451 certification exams easily with our real exam practice. latest update and experts revised. Thriamdigitomation – the most professional 500-451 certification exam practice questions and answers provider. easily pass your 500-451 exams. just have a try!

500-451 free dumps are questions from the latest full 500-451 dumps. Check 500-451 free questions to get a better understanding of 500-451 exams.

Question 1:

If customers want to automate and simplify the deployment of one or more new Cisco Catalyst switches, which feature should they use?

A. Cisco Smart Install

B. Cisco Smart Deploy

C. Cisco Auto Deploy

D. Cisco Auto Config

Correct Answer: A


Question 2:

Which option can be a source of PI Assurance data?

A. MPA on Catalyst 6500 Series Switches

B. Catalyst 3850 Series Switch interface status

C. NetFlow on Catalyst 4500 Series Switch

D. ISE client join statistics

E. WLC SNMP traps

Correct Answer: C


Question 3:

Which option is an advantage of using Cisco Prime Infrastructure as a network management solution?

A. single GUI interface to all Cisco network devices

B. Prime Infrastructure can also perform data center and virtualization infrastructure management.

C. Hybrid and cloud-based options allow for easy scaling to accommodate growth.

D. can be licensed for wired-only or wireless-only versions

Correct Answer: A


Question 4:

Within Cisco ISE, which persona or node handles RADIUS requests and the Sponsor and Guest portals?

A. Policy Administration Node

B. Guest Service persona

C. Policy Service persona

D. Monitoring persona

Correct Answer: C


Question 5:

Which three algorithms does Radio Resource Management use?

A. Dynamic Channel Assignment, Transmit Power Control, Coverage Hole Detection

B. CleanAir, Coverage Hole Detection, General Profile Threshold

C. CleanAir, Transmit Power Control, General Profile Threshold

D. CleanAir, Dynamic Channel Assignment, Rogue Location and Containment

Correct Answer: A


Question 6:

Which feature should you recommend if a customer has high-density wireless deployments and they want to monitor bandwidth consumption and manage network resource utilization?

A. CleanAir

B. Bonjour

C. ACL

D. AVC

Correct Answer: D


Question 7:

Which set of Converged Access components is related to “physical” entities?

A. mobility agent, mobility controller, mobility oracle

B. mobility controller, mobility groups, switch peer group

C. mobility groups, switch peer group

D. mobility oracle, switch peer group, mobility domain

Correct Answer: A


Question 8:

In the Converged Access solution, how does the controller display the access point name when there is no existing configuration for the AP?

A. AP IP address dotted decimal, for example, AP10.10.1.1

B. AP Ethernet MAC Address, for example, AP44d3:ca42.4337

C. AP IP address in hex, for example, AP0A.0A.01.01

D. AP Base Radio MAC Address, for example, AP18.33.9d.f1.40.50

Correct Answer: B


Question 9:

Which statement about single SSID wireless BYOD is true?

A. uses only secure wireless

B. has a dedicated open SSID for onboarding provisioning

C. has a separate secure SSID for enhanced security on the network

D. supports guests and employees and is the preferred method

Correct Answer: A


Question 10:

When managing Security Group Access in Cisco ISE 1.2, what is the description of the mapped cells matrix element?

A. the source SGT names and the assigned 16-bit tag

B. the destination SGT names and the assigned 16-bit tag

C. when a source and destination pair of SGTs is not assigned any SGACLs or a status

D. when a source and destination pair of SGTs is assigned an order of SGACLs and has a specified status

Correct Answer: D


Question 11:

Before you implement BYOD onboarding, which two client provisioning resources should you download from Cisco.com to ISE?

A. ISE posture agent profile, BYOD on-boarding profile

B. BYOD on-boarding profile, native supplicant profile

C. guest service portal agents, agent resources from Cisco cite

D. supplicant provisioning wizard, WebAgent

Correct Answer: D


Question 12:

When building the Security Group Egress Policy Matrix, what is the default policy regarding empty intersecting cells?

A. enabled, SGACLs : permit IP

B. enabled, SGACLs : deny IP

C. disabled, SGACLs : permit IP

D. disabled, SGACLs : deny IP

Correct Answer: A


Question 13:

Which feature is used on the Catalyst 6500 Series Switch for real-time traffic capture and decoding?

A. Lancope Lite

B. Packet Monitor

C. Mini Protocol Analyzer

D. Inline Wireshark module

Correct Answer: C


Question 14:

Which step is one of the typical configuration steps when configuring Flow Exporter for Prime Infrastructure 2.0 or higher?

A. Set the IP address to export the Flexible NetFlow cache entry to a destination system.

B. Configure the source IP address interface for each interface part of Flexible NetFlow exporter.

C. Configure the TCP transport protocol and a TCP port number 1991 for a Flexible NetFlow flow exporter.

D. Configure the TCP transport protocol and a TCP port number 9991 for a Flexible NetFlow flow exporter.

Correct Answer: A


Leave a Reply